Fakta om

Fyrtårnet

Ørkildborgens børnehus

Ørkildborgens børnehus er et selvejende integreret dagtilbud som åbnede d. 31 oktober 2023. Vi er normeret til 65 børnehavebørn og 28 vuggestuebørn.

Vi har 2 vuggestuegrupper med hver 14 børn, Løveungerne og Drageungerne, samt 3 børnehavegrupper med plads til 20-22 børn, Løveridderne, Drageridderne og Ørneridderne.

Ørkildborgen er smukt beliggende i helt fantastiske omgivelser op mod Ørkildkolonien og Rottefældeskoven med 4000 m2 legeplads at boltre sig på.

Vi har produktionskøkken hvor alt mad tilberedes fra bunden, vi vægter økologi og satser på igen at få sølvmærket.  Vi tager hensyn til muslimere, veganer, og allergikere.

Vi har dejlige fællesrum, krearum og motorikrum

Vi er et nybygget/ombygget hus med pt. 15 ansatte. Vi havde tidligere lokation i Byparkens Vuggestue, så de fleste af de pædagogisk ansatte er fulgt med derfra.

Vi har en samarbejdsaftale med kommunen, og vi får henvist børn fra kommunens pladsanvisning.

Vores vision er at skabe et børnehus med høj faglighed, stort nærvær og stærke kerneværdier, -værdier som beror på et anerkendende barnesyn, hvor relationens betydning og tid til det enkelte barn er grundlæggende

Anne Grethe W. Hansen

Anne Grethe W. Hansen

Daglig leder

Telefon +45 6217 6860
Mobil: +45 5142 2175
Mail: info@oerkildborgen.dk